Οι Αξίες μας


"Η ειλικρίνεια, η επαγγελματική ηθική και η διαφάνεια είναι για εμάς αξίες εξίσου σημαντικές με την επιτυχία"

Ελληνικά
10.jp

Εμπιστοσύνη


Χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους καταναλωτές και τους επαγγελματίες υγείας, πάνω στα γερά θεμέλια που στηρίζουν τη λειτουργία της εταιρείας μας. Η ειλικρίνεια, η επαγγελματική ηθική και η διαφάνεια είναι για εμάς αξίες εξίσου σημαντικές με την επιτυχία. Στο τέλος της ημέρας, θέλουμε να είμαστε υπερήφανοι, όχι μόνο για τους στόχους που πετύχαμε, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο τους πετύχαμε.

10.jp

Καινοτομία


“Think outside the box”. Πιστεύουμε πως μόνο εάν σκεφτόμαστε έξω και πέρα από τα καθιερωμένα, μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά. Πριν από κάθε μας επαγγελματικό βήμα, διερευνούμε το πώς μπορούμε να καλύψουμε ουσιαστικές ανάγκες σε σχέση με την υγεία και την ευζωία μέσα από καινοτόμες λύσεις. Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των καταναλωτών και προτείνουμε πρωτοποριακά συμπληρώματα διατροφής, ιατροτεχνολογικά σκευάσματα και δερμοκαλλυντικά άριστης ποιότητας.

10.jp

Ασφάλεια


Ειδικευόμαστε στα προϊόντα υψηλών προδιαγραφών και με αυτά ως στόχο διερευνούμε αδιάκοπα τη διεθνή αγορά, με γνώμονα πάντα την ασφάλεια. Δημιουργούμε και επιλέγουμε καινοτόμα και αξιόπιστα προϊόντα, που υπερέχουν σε ποιότητα και αποτελέσματα. Ταυτόχρονα παρέχουμε συνεχή ιατρική ενημέρωση και υψηλού επιπέδου επιστημονική υποστήριξη, διασφαλίζοντας έτσι τη σωστή χρήση των σκευασμάτων και τη θωράκιση της ασφάλειας των καταναλωτών.