Ποιοί είμαστε

H PrediTr3 είναι μια νέα και με σύγχρονη στρατηγική εταιρεία, με ισχυρό προσανατολισμό στην προσφορά καινοτόμων λύσεων υγείας. Ιδρύθηκε το 2017 από καταξιωμένα στελέχη, με μακρά εμπειρία στο χώρο του φαρμάκου και των συμπληρωμάτων διατροφής.

Σας προσκαλούμε να εξερευνήσετε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούμε, τις αξίες μας και το όραμά μας.

10.jp
Ελληνικά

Δημιουργούμε

10.jp

Με πολύτιμα εφόδια τη γνώση, την εμπειρία και την υψηλή επιστημονική κατάρτιση, γρήγορα εξαπλωνόμαστε στην ελληνική αγορά, αντιπροσωπεύοντας διεθνούς εμβέλειας brands.

Παράλληλα δημιουργούμε και αναπτύσσουμε τις δικές μας σειρές δερμοκαλλυντικών και συμπληρωμάτων διατροφής κορυφαίας ποιότητας.

Συνεργαζόμαστε

Οι άνθρωποι της PrediTr3 αποτελούν το πολυτιμότερο κεφάλαιο της εταιρείας, και ταυτόχρονα το ισχυρότερο συγκριτικό της πλεονέκτημα.

Είμαστε μια δεμένη και δημιουργική ομάδα που στέκεται με γνώση και ευαισθησία απέναντι στο συνάνθρωπο και στον επαγγελματία υγείας.

10.jp

Μετατρέπουμε τις ιδέες σε πράξεις

10.jp

Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των καταναλωτών και ερευνούμε σε βάθος το κάθε πρόβλημα, στοχεύοντας στη βέλτιστη λύση, που ικανοποιεί τα πλέον απαιτητικά κριτήρια. Αναζητούμε κορυφαίες ποιοτικά πρώτες ύλες σε παγκόσμιο επίπεδο και τα πλέον εξελιγμένα Ευρωπαϊκά εργοστάσια, ώστε να πληρούνται οι αυστηρότερες προδιαγραφές.

Στόχος μας η άριστη ποιότητα.

Προσφέρουμε

Επιλέγουμε και αναπτύσσουμε καινοτόμα προϊόντα με υψηλή βιοδιαθεσιμότητα και ευεργετική δράση για τον ανθρώπινο οργανισμό. Τα σκευάσματά μας ανήκουν στην κατηγορία των ιατροτεχνολογικών προϊόντων, φυσικών δερμοκαλλυντικών, καθώς και συμπληρωμάτων διατροφής με πρωτοποριακές φόρμουλες από φυτικά εκχυλίσματα.

Τα σκευάσματά μας είναι όλα εγκεκριμένα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και αφορούν στην υγεία και την ομορφιά των καταναλωτών.

10.jp

Στηρίζουμε

10.jp

Βρισκόμαστε από την αρχή και σταθερά στο πλευρό του Έλληνα φαρμακοποιού. Με συνέπεια και γνώση στηρίζουμε το φαρμακείο, προσφέροντας καινοτόμα σκευάσματα που καλύπτουν ουσιαστικές ανάγκες των καταναλωτών.

Ταυτόχρονα, προσφέρουμε τη στήριξη μας στο φαρμακοποιό μέσω εκπαιδευτικών σεμιναρίων στο χώρο του φαρμακείου, πολύ καλά μελετημένο ενημερωτικό υλικό για το προσωπικό και τους καταναλωτές και διαρκή επιστημονική υποστήριξη.